Anderssons Antik

Nautica Skåne

Välkommen till Anderssons Antik

Är du i Skåne intresserad av antikt och kuriosa, så som Nautica, har du kommit alldeles rätt. Här hos Anderssons Antik hittar du diverse antika saker. Vi säljer antikviteter och samlarföremål, bland våra produkter finner du bland annat konst, Nautica, asiatika, militaria, klockor, kuriosa och mycket mer. Är du intresserad av någon produkt hos oss är du välkommen till vårt lager/showroom som ligger i Kalmar. Det är öppet efter önskemål, du behöver därmed boka en tid. Med tanke på vårt läge finns vi även tillgängliga för stora delar av södra Sverige, bland annat Skåne.

Nautica Skåne

Om oss

Anderssons Antik har varit i branschen i ca 25 år. Under flera år har vi, jag och min fru, haft en fysisk butik i Kalmar, men vi har nu omorganiserat vår verksamhet. Istället har vi ett lager/showroom med Nautica som är öppet efter överenskommelse. Vi har också under många år deltagit i olika antikmässor i Sverige. Sedan företaget startades har jag gjort regelbundna resor till Indonesien för inköp av diverse produkter.

Nautica Skåne

När man talar om antika föremål handlar det många gånger om äldre och kulturhistoriskt intressant tillverkade föremål. Hos oss finns ett utbud av olika typer av antika föremål, vi säljer allt från Nautica till militaria. Som sagt har vi ett showroom som vi håller öppet efter önskemål. Trots att vårt showroom ligger i Kalmar finns vi också tillgängliga för dess omnejd, däribland Skåne.

Nautica Skåne

Kontakta oss

Kontaktformulär
reCAPTCHA

När du skickar detta meddelande samtycker du att vi tar del av de personuppgifter du fyllt i.

Anderssons Antik

070-341 7148.
erikandersson@telia.com.

anderssons_antik_kalmar