Anderssons Antik

Konst Skåne

Välkommen till Anderssons Antik

Är du i Skåne intresserad av antikt och kuriosa, så som konst, har du kommit alldeles rätt. Här hos Anderssons Antik hittar du diverse antika saker. Vi säljer antikviteter och samlarföremål, bland våra produkter finner du bland annat konst, Nautica, asiatika, militaria, klockor, kuriosa och mycket mer. Är du intresserad av att köpa konst hos oss är du välkommen till vårt lager/showroom som ligger i Kalmar. Det är öppet efter önskemål, du behöver därmed boka en tid. Med tanke på vårt läge finns vi även tillgängliga för stora delar av södra Sverige, bland annat Skåne.

Konst Skåne

Om oss

Anderssons Antik har varit i branschen i ca 25 år. Under flera år har vi, jag och min fru, haft en fysisk butik i Kalmar, men vi har nu omorganiserat vår verksamhet. Istället har vi ett lager/showroom med konst som är öppet efter överenskommelse. Vi har också under många år deltagit i olika antikmässor i Sverige. Sedan företaget startades har jag gjort regelbundna resor till Indonesien för inköp av diverse produkter.

Konst Skåne

Konst kommer i många olika former, nytt som gammalt. Hos oss finns ett utbud av antik konst. Här hittar du unik konst som passar din stil. Som sagt har vi ett showroom som vi håller öppet efter önskemål. Trots att vårt showroom ligger i Kalmar finns vi också tillgängliga för dess omnejd, däribland Skåne.

Konst Skåne

Kontakta oss

Kontaktformulär
reCAPTCHA

När du skickar detta meddelande samtycker du att vi tar del av de personuppgifter du fyllt i.

Anderssons Antik

070-341 7148.
erikandersson@telia.com.

anderssons_antik_kalmar